Oficina Insular d'Habitatge

 
 
 
 
 
 
 


Qui som?

Som un servei del Consell Insular de Menorca, gestionat per Provivienda i format per un equip de professionals multidisciplinar amb l'objectiu de d'oferir informació i assessorament en temes d'habitatge des d'una òptica social, jurídica i administrativa.


Què feim?

Implicades en tasques de desenvolupament de solucions innovadores de qualitat i des del compromís social, la nostra intervenció abarca diferents àrees relacionades amb l'habitatge habitual de les persones: assesorament i intervenció social, execucions hipotecàries, impagaments de lloguer, tallers grupals dirigits a professionals i a unitats familiars, assesorament jurídic en matèria d’habitatge (civil, penal i administratiu) i mediació residèncial i comunitària.


Com ho feim?

A través de cita prèvia dins el nostre horari d’atenció, de dilluns a dijous de 9 a 14. L’oficina es troba al carrer del Carme, 1, de Maó, tot i que donem atenció a tots els municipis de l’illa, desplaçant-nos a petició dels serveis socials municipals.

L'equip
 
Beatriz Pons
Diplomada en Treball Social per la UB i postgrau en Conflictologia per la UOC. Ha treballat en el sector de la tercera edat i els serveis socials.
 
Fernando Ruiz
Graduat en Dret i Màster en advocacia per l'Universitat de Múrcia. Àmplia experiència laboral en el mon de l'activisme per la comunitat romaní.
 
Marina Moragues
Grau mitjà en tècnic de gestió administrativa. Ha estat alumne treballadora del projecte d'ocupació i formació de l'Ajuntament de Maó.

Contacte
Oficina Insular d'Habitatge
De dilluns a dijous, de 9h a 14h, sempre amb cita prèvia.
Carrer del Carme, 1, baixos. 07701. Maó. Menorca

971868990

oficinainsularvivienda@provivienda.org