Oficina Insular d'Habitatge

 
 
 
 
 
 
 


Qui som?

Som un servei del Consell Insular de Menorca, gestionat per Provivienda i format per un equip de professionals multidisciplinar amb l'objectiu de d'oferir informació i assessorament en temes d'habitatge des d'una òptica social, jurídica i administrativa.


Què feim?

Implicades en tasques de desenvolupament de solucions innovadores de qualitat i des del compromís social, la nostra intervenció abarca diferents àrees relacionades amb l'habitatge habitual de les persones: assesorament i intervenció social, execucions hipotecàries, impagaments de lloguer, tallers grupals dirigits a professionals i a unitats familiars, assesorament jurídic en matèria d’habitatge (civil, penal i administratiu) i mediació residèncial i comunitària. Més avall hi trobareu els darrers informes d'execució de l'Oficina i de Provivienda, així com alguns videos informatius. 


Com ho feim?

A través de cita prèvia dins el nostre horari d’atenció, de dilluns a dijous de 9 a 14. L’oficina es troba al carrer del Carme, 1, de Maó, tot i que donem atenció a tots els municipis de l’illa, desplaçant-nos a petició dels serveis socials municipals.


Contacte
Oficina Insular d'Habitatge
De dilluns a dijous, de 9h a 14h, sempre amb cita prèvia.
Carrer del Carme, 1, baixos. 07701. Maó. Menorca

971868990

oficinainsularvivienda@provivienda.org