El Consell Insular de Menorca llança la nova campanya «Guanyem consciència, guanyem benestar» que consta d'una sèrie de tres vídeos en clau humorístic.

Nova campanya per conscienciar sobre la importància de la bona convivència entre el veïnat

Nova campanya per conscienciar sobre la importància de la bona convivència entre el veïnatEl Consell Insular de Menorca llança la nova campanya «Guanyem consciència, guanyem benestar» que consta d'una sèrie de tres vídeos en clau humorístic.

El Consell Insular de Menorca llança la nova campanya «Guanyem consciència, guanyem benestar» que consta d’una sèrie de tres vídeos. Es tracta d’una campanya de sensibilització i conscienciació ciutadana per a la bona convivència entre el veïnat dins el moment actual d’estat d’alarma on es passen moltes hores a casa.

El Departament d’Habitatge Social ha considerat important, dins aquesta situació excepcional de confinament per la crisi del COVID-19, posar èmfasi amb la oportunitat de reflexionar sobre cóm estem relacionant-nos amb el nostre veïnat, des d’on ens comuniquem així com apostar i fomentar l’ajuda mútua.

Per tal de fer arribar millor el missatge s’han elaborat tres vídeos de entre 5 i 6 minuts emmarcats dins el gènere humorístic. Els títols dels vídeos són: 1.Històries veïnals, 2.Comunicació i 3.Ajuda mútua.

Podeu veure el primer vídeo de la campanya aquí:

HITÒRIES VEÏNALS

COMUNICACIÓ

AJUDA MÚTUA