Lloguer Ètic
Què és Lloguer Ètic?

Lloguer Ètic és un programa del Departament d'Habitatge del Consell Insular de Menorca. El seu objectiu és revertir la situació de gentrificació dels nuclis urbans de Menorca promovent el lloguer d'habitatges residencials a un preu adequat en funció de les seves característiques. Oferim assessorament i ajudes i servim com a garantia que totes dues parts, propietaris i llogaters, compliran les seves respectives obligacions i gaudiran dels drets que els corresponguin.


Per a qui?

Un equip de professionals fa de nexe entre propietaris de pisos a Menorca i persones que cerquen un habitatge a l'illa, fomentant una relació ètica, justa i responsable. Cercam la casa més adequada per a cada família i la família més adient per a cada casa. Vetllam perquè totes les parts obtenguin els màxims beneficis i oferim assessorament i cobertura per assegurar unes condicions de lloguer justes tant per a propietaris com per a inquilins, promovent la tranquil·litat per a les dues parts.


Com ho feim?

Treballam per crear una borsa d'habitatge que pugui sortir al mercat de lloguer a un preu just, i una altra de possibles inquilins. Als llogaters els garantim un habitatge en bones condicions, amb un contracte de llarga durada i a un preu adequat i just. Als propietaris d'habitatges que vulguin adherir-se al programa els oferim dues línies d'ajudes econòmiques (entre 525 € i 2.475 €), en funció de si el seu pis està buit o ja llogat. Per saber el preu estimat del vostre immoble, podeu emprar la Calculadora Ètica, una eina en línia que trobareu al nostre web.


El termini per a la sol·licitud d'ajudes per a propietaris acaba el dia 2 de novembre de 2020


Per saber-ne més, visitau el nostre web llogueretic.cime.es