Oficina Insular d’Habitatge

Qui som?
 
Som un servei del Consell Insular de Menorca, gestionat per un equip professional de Provivienda (https://www.provivienda.org/), que oferim informació i assessorament sobre execucions hipotecàries, impagament de lloguers, aspectes jurídics (civil, penal i administratiu), mediació residencial i comunitària així com tallers dirigits a professionals i unitats familiars.
 
 Què feim?
 
Des del compromís social, la nostra intervenció abarca diferents aspectes de l'habitatge habitual de les persones: assessorament i intervenció social, execucions hipotecàries, impagaments de lloguer, tallers grupals dirigits a professionals i unitats familiars, assessorament jurídic en matèria d’habitatge - civil, penal i administratiu - i mediació residencial i comunitària.
 
Com ho feim?
 
Amb tracte personalitzat, dins el nostre horari d’atenció, és a dir, de dilluns a dijous de 9 a 14h. Sempre amb cita prèvia solicitada per correu o telèfon. L’oficina es troba a la plaça de s’Esplanada, 2, de Maó, tot i que ens desplacem també a tots els municipis de l’illa, a petició dels serveis socials municipals.

 
L'equip
 
Beatriz Pons
Diplomatura en Treball Social per la Universitat de Barcelona i postgrau en Conflictologia per la Universitat Oberta de Catalunya. Ha treballat en el sector de la tercera edat i els serveis socials.
 
Ester Rubio
Llicenciatura en Dret i Màster en Drets Humans per la Universitat de València. Ha combinat els seus estudis amb el voluntariat en matèria de protecció internacional i estra...
 
Marina Moragues
Grau mitjà en tècnic de gestió administrativa. Ha participat com alumne-treballadora del projecte d'ocupació i formació de l'Ajuntament de Maó.

Contacte


alt text Plaça de s'Esplanada, 2, Local esquerra - Maó - 07703

alt text  971 77 63 79

alt textoficinainsularvivienda@provivienda.org 


Servei del Dret a l’Habitatge i Agenda Urbana - Departament d'Ocupació, Habitatge i Cooperació Local - Consell Insular de Menorca